Motion Graphics Artist

Et udpluk af mit Motion Graphics relaterede arbejde.

Frou Frou reklame:

(2021)
Reklamespot til SoMe for Frou Frou’s webshop, der skulle vise købsprocessen fra forsiden til endelig bekræftigelse. 

Pitchfilm:

(2020)
Præsentation af vores anden semesters eksamensproduktion, hvor kampagnen, samt de tre film den indeholdte, skulle præsenteres. 

Alt sammen animeret i After Effects af mig, mens nogle ikoner er designet i Illustrator. 

 

Screen reality – Digital sikkerhed:

(2020)
Produceret i forbindelse med vores eksamenproduktion på andet semester. Samtlige film er fuldstændigt animerede af mig, hvilket indebar at jeg selv (gen)skabte alle elementer i Adobe Illustrator, hvorefter jeg animerede alt, der ses på skærmen i After Effects. 
Intet i nogen af filmene er altså skærmoptagelser, men derimod animeret i AE. 

Need Some Space:

(2020)
Virtual reality oplevelse animeret i 3D for at skabe en altomsluttende oplevelse, hvor jeg modellerede de forskellige objekter og derefter animerede scenen, for at skabe et unikt perspektiv for seeren.

(Den animerede 3D sekvens starter ved 01:43)

Læs mere